VERZENDEN EN RETOURNEREN

 

Verzenden

  1. 1. De verzendkosten zijn gelijk aan de tarieven van PostNL.
  2. 2. Voor transport in landen anders dan Nederland zijn de verzendkosten op te vragen via email;  info@homeofwonders.nl.
  3. 3. Home of Wonders is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending door PostNL.

 

Levering

  1. 1. Home of Wonders besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan PostNL. Wanneer het een verzending van een pakket betreft is deze te volgen middels het track & trace systeem van PostNL.
  2. 2. Home of Wonders doet er alles aan om bestellingen binnen 1 - 3 dagen, na ontvangst van de betaling, te versturen.
  3. 3. Home of Wonders zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt, hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen of-indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk of mondeling te annuleren.
  4. 4. Home of Wonders heeft na bestelling een uiterste leveringstermijn van 30 dagen, bestellingen waarbij de klant zelf heeft aangegeven deze later te willen ontvangen uitgezonderd. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

 

Ruilen en Retourneren

Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren. Dit is mede vastgelegd in de wet koop op afstand. Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

 

a)    De artikelen dienen uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst voor retour aangemeld te worden. Ga hiervoor naar Bestellingen en Retouren, onderaan de Homepage.

b)    De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. met aangehechte labels en in originele verpakking en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien de originele verpakking niet meer aanwezig is, zijn wij genoodzaakt om 25% van het aankoopbedrag in te houden.

c)    De voor retour aangemelde artikelen, dienen uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons teruggezonden te zijn.  

 

Het te ruilen / retourneren artikel dient te worden teruggestuurd worden naar:

Home of Wonders

Grote Kerkstraat 79

4941 DN  Raamsdonksveer

 

Vergeet niet om bij de zending een notitie met je naam en adres bij te sluiten!

 

De portokosten evenals het verzendrisico voor retourzending zijn voor rekening van de klant. De kosten van onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op de terugbetaling. 

 

Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag per omgaande aan u overgemaakt worden.