Wie staat er achter Home of Wonders

Mijn naam is Karin Kesteloo, ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin. Mijn vader was loodgieter, mijn moeder had een winkel in luxe en huishoudelijke artikelen. Ik was altijd in de winkel te vinden. Had mijn eigen etalage, ging mee op inkoop, deed verkoop en alle verder voorkomende werkzaamheden. Ik wilde ook een winkel! Mijn moeder vond dat ik dat op mijn 40ste altijd nog kon doen. Dus ik ben netjes naar Schoevers gegaan en heb een opleiding als Directie Secretaresse gevolgd.

Ik heb als Directie Secretaresse, en later als Personal Assistant, gewerkt voor vele mooie mensen waarvan ik veel geleerd heb. Op een bepaald moment toen er mij werd gezegd; "Karin bel jij die en die even voor me, en ik dacht.... waarom doe je het zelf niet, de telefoon staat voor je ...." wist ik dat ik geen Assistente meer wilde zijn. Maar wat dan wel......?

Eén van mijn passies was, en is nog steeds, reizen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben voor ruim drie maanden naar Zuid-Amerika gegaan met een internationale groepsreis. Dat was fantastisch! Teruggekomen wist ik nog steeds niet wat ik wilde. Dus ik ben weer teruggegaan naar kantoor. Maar na twee jaar heb ik besloten om toch weer te stoppen en ben als reisbegeleidster van groepsreizen gaan werken in het hoogseizoen. Dat vond ik heerlijk. Teruggekomen van het reizen stond ik weer op hetzelfde kruispunt als voorheen. En weer ben ik teruggegaan naar kantoor, maar nu als interim voor een aantal maanden. Een vaste baan wilde ik niet meer.

Daarna ben ik aan een groot avontuur begonnen; een "wereldreis" van 11 maanden. Ik zat vol gevoelens van vrijheid toen ik weer terug was, en heb tijdens mijn 44e levensjaar besloten om mijn eigen winkel te starten. En wel met artikelen die mij geraakt hebben tijdens het reizen. Artikelen die puur zijn, artikelen die ik veelal door de lokale bevolking met eigen ogen heb zien maken. Artikelen vol liefde, die gemaakt zijn vanuit het hart met lokale produkten, stoffen en materialen.

Inmiddels is de collectie uitgebreid met mooie pure en duurzame artikelen die u kunt vinden in deze web-boutique.

Ik hoop dat deze artikelen u net zo blij maken, als ze mij blij maken.

Ik wens u veel winkelplezier!

 

Karin Kesteloo

 

Contact:

Home of Wonders

Grote Kerkstraat 79

4941 DN  Raamsdonksveer

Tel. 06-44426346


info@homeofwonders.nl