Argan de Luxe Nourishing Shampoo

€ 12,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel overzicht

Argan de Luxe Nourishing Shampoo, 300 ml.

Argan de Luxe Nourishing Shampoo is een shampoo die het haar de juiste voeding geeft met behulp van Marokkaanse argan olie. De shampoo bestaat uit een hoge concentratie Vitamine E waardoor het haar beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling. Aangetast haar dat geverfd of chemisch behandeld is, wordt hersteld en verzacht. Deze voedende shampoo maakt het haar zacht en glanzend, doordat het haar gehydrateerd wordt. Het haar wordt beschermd tegen vochtverlies door de zachte en snel opneembare werking van de Marokkaanse argan olie.

•Voedende shampoo
•Verzorgt, hydrateert, herstelt en voedt
•Zacht en glanzend
•Bevat vitamine E

GEBRUIK:

Breng een kleine hoeveelheid Argan De Luxe Nourishing Shampoo aan op het haar. Masseer deze in totdat het schuimt. Spoel het grondig uit. Deze shampoo kan iedere dag gebruikt worden door de hoge concentratie van buitengewoon veel voedende elementen.

RESULTAAT:

Argan De Luxe Nourishing Shampoo maakt het haar zacht en glanzend. Het geeft de juiste voeding en herstelling voor beschadigd, geverfd en door chemicaliën aangetast haar.

Argan de Luxe Nourishing Shampoo

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

WAT IS ARGAN OLIE

Arganolie is een schaarse olie die wordt geperst uit de pitten van de Arganboom. De olie heeft een unieke samenstelling die haar geschikt maakt voor zowel cosmetisch als culinair gebruik. Dankzij een brede variatie aan werkzame stoffen werkt Arganolie intensief verzorgend voor huid, haar en nagels.

Arganolie is er in vele kwaliteiten. De kwaliteit van de olie zit hem in de concentraties van de werkzame stoffen. Hoe meer essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten, hoe beter de olie.

ARGAN BOOM
De arganboom (Argania Spinosa). Deze is alleen te vinden in het zuidwesten van Marokko. Het klimaat en de samenstelling van de grond wisselen er sterk, twee factoren die de kwaliteit bepalen van de bomen en dus van de pitten. Net als bij wijn zijn er goede en minder goede streken.

De productie
Ook de manier waarop de noten worden geperst, de temperatuur waaronder dat gebeurt en de hoeveelheden water die erbij komen kijken zijn van belang voor de kwaliteit van de olie. Net als de bewaartemperatuur: als die niet klopt kunnen alle werkzame stoffen uit de olie verdwijnen.

Extra informatie

Gewicht 1